inför alla hjärtans dag.

Kategori: allting.

jag "förbereder" mig inför alla hjärtans dag imorgon, lyssnar på denna fantastiska låt, ser på mega kärleksfulla bilder på we♥it och övar inför lunchspleningen (kärleks tema) som äger rum imorgon. Även om jag inte har en fin pojke att fira med så ska jag göra det bästa av dagen :)
hur förbereder du dig? köpt något fint till din käresta? eller gör du som jag och bara drömmer dig bort? tell me!

Kommentarer

 • Maja säger:

  Jadu, haha Au pair! Super smidigt! jobba fåtal timmar, tak över huvudet, inga utgifter, och liten lön, lär dig massa engelska osv. Annars hur man får tag på lägenhet så blir det väl inneboende eller något liknande, dyra priser och dåliga förhållanden kan jag tänka mig, men det är väl en erfarenhet i sig! :)  En vanlig semester hm.. alltså jag har bott här i snart 6 månader, och jag har nog fotfarande inte gjort alla fina "turist" grejer man ska göra. Men det jag skulle rekomendera är :

  CoventGarden - mysig shopping och inte allt för stort.

  Nottinghill - asmycket folk (morgon visit ngt man borde göra), men rekomenderar affärern "Apple tree boutique" finns bara där!

  Camden Lock - egenstil osv.

  Sedan om man vill ha Shopping så är det ju Oxfordstreet, men (jobbigt)mycket folk så då om man kollar kartan ligger ett litet mindre place med goare mindre affärer det heter canaby street, ligger mellan Oxford street och Soho.

  Soho är ju oxå bra ställe för resturanger osv :)  Ja där har du ju lite, sedan är det ju alla typiska grejer och sevädheter med! :)  2012-02-13 | 22:05:58
  Bloggadress: http://majyaa.blogg.se/
 • LORISSA LOVEBOMB säger:

  Jag har inte gjort något för att förbereda. Men imorgon ska jag och min sambo ut och äta på restaurang :)

  2012-02-13 | 22:25:10
  Bloggadress: http://lorissalovebomb.se
 • EMELIE - live the fkn life säger:

  sv; ja jag har lov, har du det med?

  jag firar den med familjen med lite god mas osv. sj ? :D

  2012-02-14 | 21:10:49
  Bloggadress: http://thisemelie.blogg.se/
 • Sannalitens.se säger:

  Hej! Jag tänkte kolla med dig om du skulle vilja göra ett permanent länkbyte? Alltså att jag har en länk till din sida i min sidomeny, och du har en till mig? På så vis får vi båda lite extra reklam och det behöver inte bli ett helt inlägg ägnat åt ett länkbyte. Skulle du gilla det? :) Kramar!

  2012-02-15 | 19:06:01
  Bloggadress: http://Sannalitens.se

Kommentera inlägget här: